Om Smarto

Smarto drivs av OOZ Marketing AB sedan 2014. Med Smarto vill vi skapa den naturliga startpunkten för dig som är intresserad av att hitta de bästa produkterna. Vi testar mängder av produkter varje år och sammanställer bäst-i-test guider för att ni skall spara tid och snabbare hitta rätt produkter.

OOZ Marketing driver även Larmkollen.se som är Sveriges största oberoende jämförelsesajt av hemlarm.

Recensioner och betyg

De betyg som ges på Smarto är relativa produktens pris så en produkt som kostar 10.000kr och får 4.8 i betyg är i all väsentlig mening bättre än ett produkt som kostar 2.000kr och får 4.8 i betyg.

Smarto är oberoende av yttre påverkan från leverantörer samt inre påverkan från OOZ Marketing. De är upp till varje recensent att sätta sina egna betyg samt belysa problem och brister i produkter de hittar. OOZ Marketing sätter en mall för hur en recension skall se ut samt vilka betyg som skall finnas med.

Även om vi är oberoende från yttre påverkan från leverantörer så händer de att vi får låna recensionsexemplar som sedan skickas tillbaka och i vissa fall köper vi in produkter som vi vill testa där vi inte kan få tag på ett recensionsexemplar att låna inom rimlig tid.

Länkar – prisjämförelse

På Smarto.se använder vi Prisjakt som prisjämförelse tjänst vilket gör att priserna alltid är aktuella, varje gång en sida läses in på Smarto hämtas automatiskt priserna från Prisjakt. Det är genom länkar till sajter så som Prisjakt eller andra butiker som Smarto.se tjänar pengar. Det påverkar inte våra betyg på de produkter vi testar.

Kontakt

Vill ni tipsa oss om produkter som vi borde recensera är det bara att maila till info@smarto.se

Övrigt

 

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog