Fello mobilt bredband – Lågpris med Telias bästa täckning

Fello är ännu en uppstickare som till en början hyrde in sig i Telias nät men som numera ägs av Telia. Fello har på kort tid med sina låga priser och tillgången till Telias nät blivit en snabbväxande mobiloperatör. Det går smidigt att flytta sitt numer till Fello och du får rabatterat pris de första tre månaderna. Surfen kan du också spara vidare om du inte använder allt.

Om företaget

Fello startades från början av två entreprenörer som var trötta på att de billiga abonnemangen i slutändan vart dyra och otydliga. Fello ville sänka kostnaderna och göra det i ett bra nät med enkla villkor. Sedan Juli 2019 ägs Fello av Telia

Priser på Fello mobilt bredband abonnemang

Du erbjuds 4 surfalternativ med allt från 2-44 GB och rabatterade priser för studenter och personer över 55 år. i Alla paketet kan oanvänd surf sparas.

Om du behöver köpa en mobiltelefon eller en bredbands router så får de göras separat från din favoritbutik.

OperatörGBPrisKampanjFeaturesNätURLTypNätverkPris per GBMinsta kostnad år 1Router

* Jämförelsepriset kr per 1 GB betyder hur mycket 1 GB kostar i kronor i varje abonnemang. Som du kan se så blir GB priset billigare desto fler GB som köps.

Vanliga frågor och svar

Hur kontaktar man Fello?

Det går bra att kontakta företaget via telefon, mail, chatt och i sociala medier. De svarar på frågor alla vardagar mellan 9-17. Telefon: 0770-332222, mail: hello@fello.se

Vilket nät använder Fello?

Fello använder Telias nät och ägs numera även av Telia.

Kan man spara surfen?

Ja, hela surfen kan sparas vidare.

När kommer 5G?

Just nu ser det ut som det kommer dröja med 5G för Fello. Ingen av lågprisaktörerna erbjuder i dagsläget 5G.

Routeralternativ

Routers får köpas separat. Här är några förslag från de just nu mest populära 4G-Routers, till bästa pris från Prisjakt. Läs även vårt stora test av mobila bredband routers.

Fellos täckning = Telias täckning

Telia har en täckning som är vida ryktad för sin imponerande vidd. Telias nät når ut till fler ställen utanför städerna än vad någon annan operatör gör, vilket har gjort att deras mobila bredband blivit eftertraktat på, bland annat, landsbygden.

Enligt det stora jämförelsen från P3 Connect har Telia Sveriges bästa nät med betyget ”Outstanding”

Vad tycker andra om Telia/Fello

Bland annat P3 Connects ärliga mätning har hyllat Telias för att vara Sveriges snabbaste mobilnät, vilket naturligtvis är någonting som användare uppskattar. God hastighet i kombination med den breda täckningen är kanske Fellos främsta fördelar. Det låga priserna och flexibla avtalsvillkoren gör inte det hela sämre.

Betyg Trustpilot: 4.8/5 av 338 recensioner.

Support

Fello har support via telefon, mail, chatt och sociala medier som är öppen vardagar 8-17. Det går oftast snabbt att få svar av supporten och vill du bli kund hos Fello så går det blixtsnabbt att använda deras sajt för att flytta över ditt befintliga telefonnummer till Fello. Redan inom ett par dagar kommer det nya simkortet och du kan själv bestämma när porteringen skall ske (tidigast 5 dagar)

Sammanfattning

Fello är ett mycket intressant alternativ som tillsammans med Vimla och Hallon verkligen fokuserar på tydliga villkor, bra service och bra priser. Fello är ett mycket starkt alternativ för dig som föredrar Telias ”bäst i test” nät (enligt P3 Connect 2019).

Fördelar:

  • Bra täckning
  • Snabbaste nätet enligt P3 Connect

Nackdelar:

  • Helägt av Telia
  • Inga surfpaket utomlands

Läs mer: www.fello.se

Ta del av erbjudandet på Fello? Läs mer