Nest Hello Video Doorbell – ringklockan som låter dig se och prata med besökaren

Nest Hello Video Doorbell – ringklockan som låter dig se och prata med besökaren

I början av 2018 kommer Nest Hello Video Doorbell, en ringklocka med inbyggd kamera, mikrofon och högtalare. När någon ringer på dörren får du en avisering i telefonen och kan då se och prata med besökaren. Och detta oavsett var du befinner dig, så länge din telefon är ansluten till internet.

Men Nest Hello Video Doorbell gör mer än så. Om du vill kan den även reagera på rörelse och göra dig uppmärksam på att någon rör sig utanför din dörr, innan personen har tryckt på ringklockans knapp.

Med en design som på sedvanligt Nesto-manér är både modern och diskret, är det knappast någon risk att ringklocka skulle misspryda din entré.

Ännu finns ingen prisuppgift för Nest Hello Video Doorbell och inget datum för säljstart – mer än ”i början av 2018”.

Om författaren

Henrik Rådmark

Henrik Rådmark är en av landets mest erfarna it-skribenter. Allt sedan han fick sin första kreditkortsstora miniräknare i slutet av 70-talet upphör han aldrig att fascineras över nya tekniska prylar. Han byter regelbundet mellan Android och Ios, mellan Windows och OS X och är närmast besatt av att hitta det optimala ljudet i stereon, få den bästa bilden ur kameran.