Bästa Popcornmaskin 2018

Fyllt av fibrer, kalorisnålt och framförallt – gott. Popcorn är inte bara en självklarhet under filmkvällen, det är även ett erkänt sunt mellanmål. Med en popcornmaskin kan du enkelt göra perfekta popcorn och skapa biokänsla hemma, oavsett om det är till vardagen eller filmmyset. Vi har utsett Little Bambino från Great Northern Popcorn Company till bästa popcornmaskin. Den levererar ständigt perfekt resultat och designen för en genast tillbaka till 1950-talets biosalonger.

 

De bästa popcornmaskinerna i år?

Dessa är just nu våra toppval när det kommer till de bästa popcornmaskinerna i år. Klicka på länkarna för att komma ned till våra omdömen direkt eller fortsätt läsa hela köpguiden.

Great Northern Popcorn Company Little Bambino – Vinnaren
OBH Nordica 6398 Big Popper – För den stora familjen
Severin PC 3751 – Smalt och enkelt med varmluft
Ariete 2952 – Retrokänsla i miniatyr
Great Northern Popcorn Company Skyline – För popcornälskaren

 

Toppvalen

Hur mycket popcorn vill du göra åt gången? Ska maskinen stå framme som dekoration eller gömmas i köksskåpet? Är hälsa en faktor och hur stor budget har du? Det är alla frågor som kan vara bra att ställa sig inför valet av popcornmaskin.

Här nedan presenteras de topp tre popcornmaskiner som förtjänar lite extra utrymme. De har alla imponerat med perfekta popcorn, gedigen design och rimligt pris. Senare kommer ett längre test där ytterligare två popcornmaskiner presenteras. vill du komma direkt till det långa testet så kan du trycka HÄR.

Great Northern Popcorn Company Little Bambino – Perfekta popcorn och charmig retrodesign

Uppdaterade Priser

Vi har valt att kora Little Bambino till bästa popcornmaskin tack vare den snygga retrodesignen, användarvänligheten och framförallt förmågan att poppa popcorn som blir minst lika goda som på biografen. Dessutom behöver den inte, till skillnad från de flesta andra popcornmaskiner, vila mellan varven, vilket gör att du kan gå loss och poppa hur mycket popcorn du än behagar. Den tar dessutom inte särskilt stor plats och är enkel att rengöra.

 

OBH Nordica 6398 Big Popper – Mycket popcorn utan krångel

Uppdaterade Priser

Designen skiljer sig märkbart från vår testvinnare men prestandan är bra och du får en stor mängd (hela 4,5 liter) frasiga och goda popcorn på bara några minuter. Dessutom kan du använda locket som skål och maskinen är mycket enkel och säker att använda. Det här är bästa popcornmaskin för den stora familjen eller popcornälskaren som uppskattar enkelhet.

 

Severin PC 3751 – Ett hälsosammare val

Uppdaterade Priser

En liten och smidig popcornmaskin som använder hetluft istället för matfett för att poppa dina popcorn. Om du äter popcorn dagligen och uppskattar ett nyttigt mellanmål så är detta ett bra val för dig. Den är mycket enkel att använda och ger dig kalorisnåla, men fortfarande goda, spröda och smakrika popcorn, i lagom mängd. Eftersom att den poppar utan fett blir den dessutom lättare att rengöra än andra maskiner.

 

Vad vi letade efter för att finna bästa popcornmaskin

Vilken popcornmaskin som passar dig bäst är givetvis personligt och beroende av hur mycket popcorn du vill göra åt gången, hur mycket pengar du är villig att lägga samt vilken design du föredrar. Men för att göra saken enklare har vi skannat marknaden och valt ut de bästa popcornmaskinerna just nu. Något de alla har gemensamt är att de uppfyller följande krav:

 • Poppar krispiga och smakrika popcorn på kort tid
 • Enkel att använda och rengöra
 • Kvalitativ och gedigen design
 • Nöjda användare

 

Sex anledningar att köpa en popcornmaskin

Utöver att göra riktigt goda popcorn likt de som går att köpa på bio finns flera anledningar till att investera i en popcornmaskin:

 1. Hälsosamt. Om du poppar popcornen själv så vet du precis vad du får, det vill säga majs, möjligen matfett och eventuellt någon krydda. Väljer du mikropopcorn tillkommer kemikalier och du får offra en del av de fibrer, fullkorn och antioxidanter som annars finns i popcornen. För att inte tala om att du kan hålla kalorihalten såväl som salthalten nere genom att göra popcorn i maskin. Det vill säga om du inte fullkomligt öser smör eller dylikt över popcornen, vilket ju kan vara trevligt det också.
 2. Miljövänligt. Mikropopcorn kommer som bekant i färdiga förpackningar inslagna i plast, något som inte är särskilt miljövänligt. Ett alternativ är att poppa på spis, men då behöver spisen först värma upp plattan och sedan själva kastrullen innan poppandet ens kan påbörjas. Med en popcornmaskin kan du däremot poppa stora mängder popcorn att dela med dina nära och kära utan att behöva känna dig som en miljöbov.
 3. Snabbt. Bra popcornmaskiner kan poppa popcorn till perfektion på mycket kort tid.
 4. Smidigt. Alla maskiner i vårt test är smidiga och enkla att använda, både när det kommer till montering och användning.
 5. Ekonomiskt. Äter du mikropopcorn på en regelbunden basis så kan du spara en del pengar på att istället köpa en popcornmaskin. Detta eftersom att popcornkärnor och tillhörande olja oftast är mycket, mycket billigare än mikropopcorn eller färdigpoppade popcorn på påse. Du tjänar snabbt in det du betalat för maskinen och får ett bättre och jämnare resultat med en bra popcornmaskin.
 6. Variation. Med en popcornmaskin kan du variera smaken i all oändlighet. Kanske vill du doppa popcornen i choklad, täcka dem med olika kryddor eller bara smälta mängder med smör och ost för att sedan hälla över de rykande färska popcornen. Valet är ditt.

 

Så får du biopopcorn hemma

Om du söker efter de riktig gyllene och smörsmakande popcornen som finns på bio så har vi ett par tips som hjälper dig att nå det resultatet:

 • Poppa i popcornmaskin. På biografen poppas popcornen varken i kastrull eller i mikrovågsugn, vill du ha riktiga biopopcorn så är en popcornmaskin en absolut nödvändighet.
 • Välj rätt olja. Oljan gör stor skillnad. Många väljer att poppa i smält smör eller rapsolja. Vill du göra som proffsen kan du köpa färdigblandad olja specifikt för popcorn. Många anser dock kokosolja vara fullt tillräckligt för att få krispiga och välsmakande popcorn. Vill du avancera ytterligare så kan du med fördel blanda i lite majsolja vid tillagning.
 • Krydda med smörsalt. Det finns många olika sorters popcornkrydda att köpa i välsorterade matbutiker och på internet. Men vill du åt den klassiska smörsmaken så rekommenderar vi dig att jaga tag på smörsalt, vilket används av biograferna. Om du tar popcorn på allvar så finns det färdiga portionsförpackningar att köpa online som innehåller smörsalt, popcornolja och popcornkärnor.
 • Popcornbägare. Vill du få till ordentligt med biokänsla så kan det vara en god idé att köpa popcornbägare att servera dina varma och färska popcorn i. Det finns ett brett utbud av popcornbägare online och i butiker till låga priser. Du kan även göra egna popcornbägare genom att göra strutar av valfritt paper och sedan dekorera dem.

 

Popcornmaskin bäst i test 2018

Här nedan presenteras fem kvalitativa popcornmaskiner i olika stilar och med olika funktioner, så att du kan du få en översikt över de bästa maskinerna på marknaden just nu och göra rätt val för dig.

Great Northern Popcorn Company Little Bambino – Vinnaren

Uppdaterade Priser

Om du söker efter biokänslan gällande både popcorn och design så är denna tveklöst bästa popcornmaskin för dig. Den har otaligt många nöjda användare världen över, som alla vittnar om dess förmåga att poppa riktigt goda popcorn och skapa rätt stämning på nolltid.

Specifikationer Great Northern Popcorn Company Little Bambino

Storlek 28 x 48 x 25 cm
Vikt 3.7 kg
Popcornmängd 2-4 L
Övrigt Popcornskål; två mått; instruktionsmanual

Little Bambino är en smidig maskin som inte är större än en vanlig kaffekokare. Med dess snygga design kan du ha den framme utan att känna att det förstör helheten, den kan snarare fungera som ett dekorativt moment eller snygg inredningsdetalj. För att inte tala om att du kan imponera på dina filmälskande vänner med en maskin som för tankarna till den gamla tidens biosalonger.

Dessutom gör den en lagom mängd popcorn för de flesta, 2-4 liter, du kan alltså med enkelhet bjuda över ett par vänner på filmmys med tillhörande perfekta popcorn.

Little Bambino poppar med jämnt resultat, du slipper brända popcorn och hårda opoppade kärnor som förstör tänderna. Istället får du krispiga popcorn som är perfekt varma och färska. Följer du våra tips och dessutom använder ”rätt” olja så kan du få de där riktigt stora och gula smörsmakande popcornen.

Efter 3-4 omgångar behöver maskinen rengöras, men det görs enkelt genom att du följer instruktionerna som ges i manualen. Rengöring görs för hand med lätt fuktad trasa och är inte särskilt komplicerad. Något som av andra användare har upplevts som krångligt är att sätta ihop maskinen igen efter rengöring, alltså att sätta in den lilla kastrullen. Tricket där är att vinkla in kastrullen och på så vis få fast den igen.

Little Bambino blir varm på bara någon minut och hela tillagningen tar ungefär 5-7 minuter, det är alltså från att du slår på maskinen tills att det är popcornen är färdiga. Själva poppningen tar bara ungefär tre minuter. Är ni flera som är popcornsugna kan ni utan besvär poppa flera omgångar popcorn.

De färdiga popcornen hålls varma och fräscha genom en ljusfunktion som bibehåller perfekt temperatur i flera timmar. När du känner dig redo att servera popcornen tar du ut kärlet i botten och kan, om du vill, servera direkt ur det. Kärlet går dessutom att diska.

Om du söker efter en popcornmaskin i lagom storlek men som presterar som de större så har du ditt självklara val här. Den är snygg och kompakt och påminner om de större maskinerna. Du får perfekta popcorn gång efter gång. Det är i sin helhet en fantastiskt bra popcornmaskin som uppskattas av många användare. Den förtjänar onekligen att utses till bästa popcornmaskin 2017–2018. Med Little Bambino får du mer än en popcornmaskin, du får en hel upplevelse med designen, ljuset och den behagliga doften av biopopcorn.

Bioupplevelse både gällande popcorn och design
Poppar nästan alla kärnor
Hållbar
Håller popcornen varma
Behöver rengöras för hand

Uppdaterade Priser

 

OBH Nordica 6398 Big Popper – För den stora familjen

Uppdaterade Priser

Om du söker en något billigare och mer lättmanövrerad popcornmaskin så kan denna vara ett klokt val. Du förvarar och rengör den med enkelhet och den kan poppa hela 4,5 liter i ett svep.

Specifikationer OBH Nordica 6398 Big Popper

Storlek 22 x 39 x 33 cm
Vikt 2.65 kg
Popcornmängd 4.5 L
Övrigt Locket kan användas som skål

Big Popper är lättskött och användarvänlig. Du fyller botten med kärnor och ett mått olja för att sedan slå på och låta maskinen göra resten. En liten metallpinne rör runt i popcornen och hindrar dem från att brännas fast. När dina popcorn är färdiga slår du av maskinen och kan ta loss locket och äta direkt ur det. Du har då en stor skål fylld till bredden med krispiga och varma popcorn, redo att ta med till soffan och avnjutas.

Big Popper har non-stick beläggning vilket underlättar rengöringen. Eftersom att den består av så få delar är den både enkel att använda och att rengöra. Locket kan diskas i diskmaskin och maskinen torkas av med en fuktig trasa.

Många vittnar om att Big Popper gör de perfekta popcornen, utan att lämna särskilt många kärnor kvar eller att bränna delar av popcornen. Poptiden är 4,5 minuter, men då är inte uppvärmning inräknad. Genom det genomskinliga locket kan du följa poppningen i väntan på dina popcorn. Något som inte bara är barnsligt kul utan även nödvändigt då du själv måste slå av maskinen när poppningen är färdig.

Det är en av de negativa sakerna med Big Popper, du måste själv övervaka maskinen och stänga av när popcornen är klara, annars blir de brända. Till skillnad från vår vinnare av testet som håller popcornen varma efter färdig poppning. Det kan ta ett litet tag att lära sig hur länge popcornen behöver men när du fått in känslan så får du perfekta popcorn varje gång. Det delvis tack vare de små hål på sidorna som gör att ånga kan stiga ut och bibehålla popcornen krispiga.

Något som talar mot denna maskin är att den måste vila i 20 minuter efter att ha använts i tio minuter, annars kan non-stick beläggningen lossna och tro oss – det materialet vill du inte ha i dig. Men eftersom att den kan göra 4,5 liter popcorn åt gången, som räcker till ungefär 6 personer, så kanske inte alltid behovet att poppa fler popcorn direkt infinner sig.

Big Popper är en stabil och enkel popcornmaskin som passar den som vill poppa stora mängder popcorn på kort tid. Den kanske inte är snyggast i testet men den gör jobbet väl och kommer till ett lågt pris jämfört med de andra maskinerna. Big Popper finns i många svenska hem och om du ger den en plats även i ditt lär du inte bli besviken.

Rimligt pris
Enkel rengöring
Locket kan användas som skål
Måste vila mellan poppningarna
Kan tyckas vara något otymplig

Uppdaterade Priser

 

Severin PC 3751 – Smalt och enkelt med varmluft

Uppdaterade Priser

Om du vill ha riktigt krispiga popcorn men slippa den feta oljan så är denna rätt val för dig. Det är en av de enklaste popcornmaskinerna i testet, både till design och till funktion men gör jobbet väl och bränner inga popcorn. Bor du på ett litet utrymme, vill ha sundare popcorn och inte bryr dig särskilt mycket om design, så är detta bästa popcornmaskin för dig.

Specifikationer Severin PC 3751

Storlek 22 x 28 x 14 cm
Vikt 1 kg
Popcornmängd Oklart exakt hur mycket den gör men ungefär en liten bakbunke popcorn kan du räkna med.
Övrigt Har mått i toppen av maskinen för att mäta upp perfekt mängd kärnor

Om du vill ha popcorn i form av ett hälsosamt mellanmål så är denna popcornmaskin ett bra alternativ. Vid tillagning får inget matfett tillsättas, vill du så kan du göra det efteråt istället men annars får du ett gott och nyttigt mellanmål fyllt av fullkorn, fibrer och antioxidanter.

Severin PC 3751 är mycket enkel att använda: Du mäter upp popcornkärnor i det medföljande måttet som finns på toppen av maskinen, häller i kärnorna och slår sedan på maskinen i väntan på ditt krispiga och sunda snack. När kärnorna transformerats till popcorn flyger de ut ur maskinen, bokstavligt talat. Det gäller därav att vara lite på sin vakt, även om denna lilla showen kan uppskattas av barnen så är det varma popcorn (och stundtals opoppade kärnor) som det handlar om. Vi råder dig därför att välja en stor skål och täcka delar av den med exempelvis en kökshandduk för att hindra opoppade kärnor att plötsligt poppa upp och stöka ner i köket. Men de flesta hetluftspoppare har det problemet, så det är inget som bör avskräcka dig om det är denna typ av popcornmaskin som du söker.

Något som kan vara bra att ha i åtanke är att kryddor inte fastnar särskilt väl på popcornen, det eftersom att det inte finns något fett på popcornen och således ingenting för kryddorna att fästas vid. Vill du ha kryddning på popcornen så kan du tillsätta exempelvis smält smör, spraya olja eller annat smält matfett på popcornen efter tillagning. Många användare finner inget problem med att det krävs lite extra fix, det vägs upp av maskinens enkelhet.

Många användare uppskattar att den trots sin ringa storlek känns som en stabil apparat, som blir än mer stadig tack vare non-slipfötterna som håller maskinen på plats under hela poppningen. En uppskattad funktion då popcornen flyger ut ur maskinen i en relativt hög fart.

Severin PC 3751 är billigare och mindre är de andra popcornmaskinerna i testet. Vill du ha en stor skål popcorn för 2-3 personer så behöver du poppa 2-3 omgångar. Maskinen behöver, likt OHB Nordicas Big Popper, vila var 10e minut för att inte överhettas, men eftersom att popptiden endast är max två och en halv minut så hinner du göra en del omgångar utan stress.

Popcornen kanske inte smakar biopopcorn, likt vår bäst i test popcornmaskin, men med Severing PC 3751 får du sundare popcorn som är riktigt krispiga och goda. Dessutom tar den lite plats, är enkel att rengöra och kostar inte skjortan. Vi tror därför att detta kan vara ett bra val för dig som bor i ett litet hushåll och vill äta popcorn på en nästintill daglig basis.

Liten och smidig men med stabil konstruktion
Nyttigare popcorn
Enkel att använda och rengöra
Alla kärnor poppas inte alltid
Ibland går det lite väl fort och låter mycket när popcornen flyger ur maskinen

Uppdaterade Priser

 

Ariete 2952 – Retrokänsla i miniatyr

Uppdaterade Priser

Funktionen må påminna om ovanstående popcornmaskin men denna kommer med snygg retrodesign som för tankarna till 1950-talets USA. Dessutom poppar den riktigt goda popcorn på under tre minuter och är enkel att rengöra.

Specifikationer Ariete 2952

Storlek 15 x 30 x 18 cm
Vikt 0.97 kg
Popcornmängd 60 g
Övrigt Locket kan fungera som måttskål

Likt maskinen från Severin poppar Arietes utan matfett vilket ger dig sunda och smala popcorn som dessutom smakar otroligt gott och är fluffiga och goda. Det märks att det inte är något matfett som varit inblandat vid tillagningen men söker du en maskin som kan ge dig popcorn att äta varje dag så är det denna typ av popcornmaskin som du bör välja.

Med kromade detaljer, klassiskt typsnitt på texten på maskinens hölje och den där ikoniska röda färgen skiljer sig Ariete 2952 från den andra popcornmaskinen som använder varmluft i testet och passar dig som vill imponera på gäster eller ha maskinen framme i köket.

Maskinen behöver värmas upp i ungefär två minuter. Eftersom att popcornen då börjar poppas direkt råder vi dig att måtta upp kärnorna i den medföljande måttskålen och slå av maskinen medan du häller i kärnorna. Sedan sätter du snabbt på locket igen, ställer en skål framför maskinen, slår på maskinen och förbereder dig på dina rykande varma popcorn.

Det kommer ta ytterligare någon minut innan de är färdiga från det att maskinen är varm och till skillnad från andra maskiner av samma typ så poppar denna i ett lugnare tempo. Med det menas att du inte behöver vara lika vaksam för flyktiga popcorn som kommer ut ur maskinen i en väldig hast. Istället får du själv tömma ur maskinen när poppningen är klar (alltså när du slagit av maskinen).

Den är mycket enkel att rengöra. Dels tack vare att flera delar kan tas isär och dels tack vare att popcornen tillagas utan fett, vilket gör att det egentligen räcker med att torka ur maskinen efter användning.

Om det är biokänslan du är ute efter, men samtidigt vill ha goda och smala popcorn så är denna bästa popcornmaskin för dig. Den är något dyrare men popcornen flyger inte ur maskinen i hög fart och i vår mening gör designen oerhört mycket för helhetsintrycket. Med många nöjda användare som vittnar om dess effektivitet och funktion förtjänar denna smidiga lilla sak sin plats i listan över bästa popcornmaskin.

Nyttigare popcorn
Enkel att använda och rengöra
Smidig
Poppar ganska lite popcorn
Blir väldigt varm

Uppdaterade Priser

 

Great Northern Popcorn Company Skyline – För popcornälskaren

Uppdaterade Priser

Oavsett om du är filmfantast med hemmabio eller bara innerligt älskar popcorn så är Great Northern Popcorn Skyline ett måste. Den levererar 12 liter biopopcorn med perfekt resultat och ger riktig biokänsla till dig och ditt sällskap. Är du ett fan av bio men vill spara lite på plånboken så är denna en värd investering.

Specifikationer Great Northern Popcorn Company Skyline

Storlek 38 x 46 x 69 cm
Vikt 17 kg
Popcornmängd 10 – 12 L
Övrigt värmehållning av popcornen; temperatursäkrat glas

Med denna bjässe till popcornmaskin kan du poppa 12 liter popcorn och vill du ha mer än så är det bara att fylla på grytan och poppa mer medan de färdiga popcornen hålls varma av värmeskenorna i botten och värmelampan i taket. Det hjälps ytterligare av att dörrarna är i temperatursäkrat glas. Likt maskinerna på bio kan Skyline hålla dina popcorn varma och frasiga i flera timmar utan problem. Med denna blir det möjligt att ha ett riktigt långt filmmaraton utan att behöva avbryta för att göra mer popcorn.

Skyline är en stadig konstruktion i rostfritt stål på 17 kilo. Tack vare gummifötterna som ska hjälpa mot vibrationer står maskinen stadigt på sin plats. Genom dess stora glasfönster kan du följa poppningen och se hur de stora gula och vita popcornen väller ur kastrullen samtidigt som behaglig popcorndoft sprider sig i ditt hem.

Trots sin storlek så är rengöringen enkel, kastrullen är löstagbar och rengörs utan problem genom att diskas medan själva maskinen torkas ur med fuktig trasa. Under maskinen finns dessutom en liten lucka som samlar upp de opoppade popcornen så att du enkelt kan lägga tillbaka dem i grytan eller slänga dem.

Maskinen har tre lägen: spotlightvärmare, omrörare och kastrullvärme som alla hjälper till att skapa varma och krispiga popcorn som håller sig så. Du väljer läge genom att trycka på de tre knapparna som sitter på framsidan, inga svårigheter här alltså.

Vid poppning lägger du först i matfett, slår på kastrullvärmen och spotlightvärmaren och väntar ungefär 2 minuter då maskinen hunnit bli varm. Nästa steg är att du lägger i kärnorna, slår på omröraren och lägger på locket, strax därefter börjar färdiga popcorn ramla ner. Den är alltså mycket snabb och du kan göra stora mängder popcorn på nolltid.

Skyline används ofta av större sällskap såsom av sportbarer, företag och marknader, vilket vittnar om dess goda kvalitet och förmåga att poppa stora mängder perfekta popcorn till större sällskap.

Med sin enkla och stilrena design kan den utan svårighet få en plats i köket eller får en hedersplats i ditt biorum. Den tar filmkvällarna till en ny nivå och imponerar på vänner och familj med obegränsade mängder av biopopcorn.

Mycket popcorn snabbt
Kvalitetskänsla
Popcorn som på bio
Stor
Dyr

Uppdaterade Priser

 

 

Sammanfattning popcornmaskin bäst i test 2018

Ovan har fem högkvalitativa popcornmaskiner presenterats. Oavsett om du är en erfaren filmfantast och popcornkonnässör eller främst avnjutit mikropopcorn så kan en popcornmaskin förgylla ditt liv och din filmstund. Vilken storlek och stil du väljer är upp till dig. Här kommer en kort sammanfattning av testet som kanske kan guida dig i valet.

Great Northern Popcorn Company Little Bambino

Bästa popcornmaskin blir Little Bambino från Great Northern Popcorn Company. Den poppar perfekta popcorn gång efter gång. Dessutom charmas vi av den genomtänka retrodesignen, dess lagom storlek och hur enkel den är att använda. Att den dessutom säljs till ett rimligt pris gör att vi gillar den ännu mer.

Uppdaterade Priser

 

OBH Nordica 6398 Big Popper

Det här är en riktigt bra popcornmaskin för den större familjen. Den poppar med enkelhet hela 4,5 liter frasiga popcorn och när popcornen är klara kan locket vändas upp och ner för att användas som skål. Den är dessutom en av de billigaste i testet, men det märks inte på prestandan. Har du en större familj och vill ha en enkel poppare så är denna bästa popcornmaskin för dig.

Uppdaterade Priser

 

Severin PC 3751

Den billigaste maskinen i testet. Denna har en simpel design och poppar sunda och goda popcorn i lagom mängd för dig och eventuellt en person till. Den är mycket enkel att använda och att rengöra och popcornen bokstavligen flyger ur maskinen.

Uppdaterade Priser

 

Ariete 2952

Likt ovanstående maskin poppar denna med varmluft. Skillnaden är att denna är något dyrare, skjuter ut popcorn i ett lugnare tempo och kanske framförallt – har en riktigt snygg retrodesign. Om stil är viktigt för dig, men även hälsan, så är det denna maskin ett bra alternativ.

Uppdaterade Priser

 

Great Northern Popcorn Company Skyline

Testets tveklöst största popcornmaskin – och här snackar vi verkligen maskin. Om du tar popcorn på allvar och endast det bästa duger så är denna bjässe det självklara valet för dig. Den kan poppa hela 12 liter popcorn och resultatet blir lika gott varje gång. Dessutom har den en del smarta funktioner som ökar känslan av att det är en professionell popcornmaskin man har att göra med. Vill du ta filmkvällarna till en ny nivå så är denna väl värd det höga priset.

Uppdaterade Priser