Matkasse bäst i test

TjänstKampanjPris per portionFör och nackdelarBarn/familjekassarVegetarisktVegansktFlexitarisktGlutenfrittLaktosfrittLänkBetyg Trustpilot
Hello FreshJaFrån 44,80 kr
 • Går snabbt och enkelt att beställa
 • Välj dina egna recept
 • Billliga portioner
JaJaNejNejNejTill butik4.2/5
coop matkasse-Från 37 kr
 • Enkla och tydliga recept
 • Bra basvaror utan att stå ut
 • Billliga portioner
JaNejNejNejNejJaTill butik2.0/5
Linas Matkasse300 kr rabatt och en välkomstgåva!Från 40 kr
 • Går enkelt att byta ut recept
 • Prisvärda och goda rätter
 • Billliga portioner
JaJaNejJaJaJaTill butik3.4/5
Middags FridUpp till 300 kr rabattFrån 45 kr
 • Många färdiga kassar att välja på
 • Frukt och mellis-kasse som tillval
JaJaNejJaNejJaTill butik2.0/5
Matkomfort-Från 71 kr
 • Extremt snabbt att laga
 • Högre kvalité på råvarorna
JaJaNejJaNejNejTill butik4.8/5
marleyspoon200 kr rabattFrån 73 kr
 • Flexibla kassar, välj från 30 recept
 • Enkelt att komma igång
JaJaNejJaJaJaTill butik2.5/5
citygross-Från 19 kr
 • Billigast
 • Familjevänliga alternativ
JaJaNejJaNejJa (Laktosfri familjekasse)Till butik2.2/5
Simple Feast-Från 83 kr
 • Renodlad vegetariskt och vegansk
 • Familjevänliga alternativ
 • Enkelt att pausa/avbryta
JaJaJaNej (allt är veg)Till butik4.3/5
Årstiderna-Från 54 kr
 • Allt är ekologiskt
 • Familjevänliga alternativ
JaJaJaJaJaJaTill butik3.8/5
GI Boxen-Från 50 krFärdiglagad mat med lågt GI------Till butik-

Inspirerande och sunda middagar som faller hela familjen i smaken upplevs av många vara svårt att få till i vardagen. Med en matkasse kommer man en bra bit på vägen och kan upptäcka nya smaker, utan att själv behöva lägga mycket tid på vardagens matplanering. Men marknaden för matkassar har formligen exploderat och det kan vara svårt att veta vilka som erbjuder vad – och hur bra de egentligen är. I denna guide för bästa matkasse presenterar vi alternativ för flera olika personer och behov. Oavsett om du föredrar vegetarisk mat, husmanskost, lite lyxigare alternativ eller bara vill att det ska gå fort i vardagen så finns det en matkasse för dig. Fortsätt läsa för att finna din favorit!De bästa matkassarna just nu

Att välja en matkasse som är betydligt bättre än alla andra vore att borste från att alla individer har olika preferenser. Vi har därför valt fem olika matkasseföretag som alla erbjuder matkassar vilka av olika anledningar hamnat högt upp i test av matkassar. Här nedan kommer en kort presentation av våra toppval. Klicka på länkarna längst ner i tabellen för att komma till våra omdömen direkt, eller fortsätt läsa hela köpguiden för mer information om varje alternativ.

Hur har vi valt matkasse bäst i test 2020?

För att finna bästa matkasse på marknaden just nu har vi gått igenom ett stort antal tester och recensioner, genomförda av såväl experter som privatpersoner (forum, recensionssajter och bloggar). Genom att göra så har vi fått en god bild av matkassarna på marknaden, både i teorin och praktiken. Det ger en rättvis bild av hur bra matkassarna egentligen är.

Men som tidigare nämnt är det viktigt att påpeka att välja en matkasse som betydlig bättre än alla andra är missvisande då subjektivt tyckande är en del av bedömningen. Vilken sorts mat man gillar skiljer sig från person till person, likaså vilken leveranslösning man tycker är smidigast och var i landet man bor. Däremot finns det en del krav som vi och många andra tycker att en bra matkasse bör leva upp till. Mer om detta nedan.

Vilka kvaliteter har en matkasse bäst i test?

När vi valt ut vilka matkassar som förtjänar att inkluderas i vår matkasse bäst i test guide så har vi sett till följande faktorer:

 • Högkvalitativa råvaror. De råvaror som utlovats ska levereras och vara i gott skick.
 • Smidig leverans. Företaget bör ha en smidig leveranslösning av något slag. Extra bra om de levererar till de flesta orterna i Sverige.
 • Utbud. Ett bra utbud är viktigt och helst ska man kunna lägga till varor eller anpassa efter allergier.
 • Prisvärdhet. Priset ska vara rimligt i relation till det man får.
 • Höga betyg i oberoende tester av kunder och experter.
 • Bra recept. Recepten ska vara enkla att följa och maten ska inte ta alltför lång tid att tillaga.

Hur skiljer sig matkassarna åt?

Vid en första anblick verkar de flesta matkassar likna varandra och företagen erbjuder ungefär samma saker, men så är inte fallet. Skillnaderna blir främst tydliga vad gäller leveransorter, utbud och hur recepten är upplagda (det mesta, med andra ord).

Vid leverans är det vanligt att man antingen får en utsatt tid eller att det är tänkt att maten ska klara av att kunna stå i några timmar utanför dörren, eller vid annan vald plats, och ändå hålla sig bra. En del företag erbjuder även att man hämtar upp sin matkasse i butik.

Utbudet skiljer sig en del. Vissa har kassar anpassade efter olika sorters specialkost medan andra har kassar fokuserade på husmanskost och traditionella smaker, ett fåtal kombinerar dessa.

Majoriteten av matkassar på marknaden kommer med enkla recept. Man får då pedagogiska instruktioner och en del erbjuder färdighackade grönsaker och färdiglagade grytor, såser och röror, allt beroende på hur snabbt du vill kunna tillaga maten. Gemensamt är att rätterna i en matkasse är smidiga, enkla och ofta snabba att tillreda.

Varför matkasse?

Det finns många goda anledningar till att välja att ha en matkasse hela veckan eller endast ett par dagar i veckan (eller kanske en mellanmålskasse, frukostkasse eller fruktkasse?). Med en matkasse slipper man själv stå för planering och inköp av middagar, vilket kan ge flera fördelar, bland annat dessa:

 • Spara pengar. Med en matkasse får man endast det som behövs till måltiderna och man lockas inte att göra massa onödiga småköp.
 • Mindre matsvinn. Man köper inte för mycket och använder allt.
 • Smidigt. Man sparar tid, behöver inte fundera över vad man ska äta eller handla till det. Recepten är dessutom oftast smidiga och välplanerade.
 • Variation och inspiration. Inget ont om frysta köttbullar, fiskpinnar och potatismos men variation förnöjer och en matkasse ger ofta spännande rätter, eller varianter av rätter, som man inte testat tidigare.
 • Tidseffektivt. De flesta matkassar har recept som går snabbt att tillaga (5–40min). De är dessutom enkla att tillaga och även den mest oerfarne av kockar kan ta sig an uppgiften.

Matkassar i test

Ekologiskt, vegetariskt, billigt, exklusivt eller anpassat för en småbarnsfamilj? Oavsett vad man föredrar så finns det en matkasse som passar. Här nedan presenteras de fem matkassar som alla förtjänar titeln matkasse bäst i test 2020, men av olika anledningar och för olika behov.

Middagsfrid – En stor leverantör med lång erfarenhet

Middagsfrid har i över tio års tid levererat matkassar runtom i Sverige. De har fokus på färska råvaror med miljö och natur i åtanke. De har genom åren fått flera utmärkelser och har berömts rikligt för sitt koncept. De har ett stort utbud med varierade och sunda maträtter och varje matkasse innehåller en stor mängd grönsaker. Middagsfrid blir således även i vår guide en matkasse bäst i test. Du kan nå sidan här: Middagsfrid .

Specifikationer Middagsfrid

Kassar Originalkassen; Barnkassen; Vegokassen; Flexitariankassen; Snabba kassen; Melliskassen; Frukostkassen; Fruktkassen
Leverans Beroende på typ av leverans; 17–22 söndag/måndag/tisdag; måndag 13–17 i Malmö och Lund kan väljas
Allergialternativ Specialservice för laktosintoleranta kunder (Man kan få ersättning för en del varor som man själv reklamerar.)
Personer 2–4
För dagar 3–5
Tillagningstid~ 35min
Levererar till Ett stort antal orter i Sverige (cirka 300)
Pris~ 595–945kr
Övrigt En del basvaror behövs; Nöjd kund-garanti; Leveransen kan anpassas; 80% mer grönsaker än de flesta andra matkassar

Säsongsanpassade råvaror

En anledning till att Middagsfrid förtjänar att benämnas som en bästa matkasse är tack vare råvarorna. Middagsfrids kassar innehåller säsongsanpassade råvaror av hög kvalitet som kommer främst från svenska producenter. De fokuserar mycket på klimat, tillsatsfritt och fräschhet. Cirka 25% av råvarorna är ekologiska. I de vegetariska kassarna är runt 50% av råvarorna ekologiska. De inkluderar inte rödlistad fisk, väljer svenskt kött och varor från kända leverantörer såsom Kung Markatta, Garant och Mutti. Kött och fågel är alltid från Sverige.

Frukost och mellanmål

Middagsfrid erbjuder en fruktkasse (145kr) och en mellanmålskasse (149kr). Fruktkassen innehåller cirka 3–3.5kg frukt varav mycket är ekologiskt och KRAV-märkt. Mellanmålskassen innehåller ingredienser till sunda mellanmål för 5–7 portioner. Hälften är Eko-varor och det kan vara allt från filmjölksbröd till smoothies eller energibollar.

Exempelmeny Originalkassen

Mån Kalkonbiffar med potatas bravas och majonäs
Tis Laxfilé med krämig saffranssås
Ons Frikadeller i mustig tomatsås och pasta
Tor Orientalisk kycklingfilé med höstig grynsallad
Fre Getostpizza med valnötter och hemmagjord päronchutney

Leveransen

Middagsfrid levererar på söndagar, måndagar och tisdagar mellan 17–22. Man kan själv välja och byta leveransdag beroende på vilken ort man bor på. Under dagen som leveransen ska ske är det viktigt att vara hemma eller att kunna ta sig hem vid leverans. Leveransen lämnas inte utanför porten till ett lägenhetshus, så det är viktigt att leverantören kan komma in i porten och att du då är tillgänglig på telefon. Läs mer om leveransen och leveransorter här: Middagsfrid .

Middagsfrid levererar med en obruten kylkedja. Man kan själv lägga upp ett leveransschema under ”mina sidor”. Som med många stora leverantörer har Middagsfrid fått motta en del kritik från upprörda kunder som inte fyllt i uppgifter helt korrekt eller som förväntar sig perfektion. Det är viktigt att då se till helhetsbilden och se till Middagsfrids egna svar som förtydligar vad som skett. Kommentarer om kassen och maten i sig är övervägande positiva.

Vad säger andra om Middagsfridag?

Aftonbladet Bästa matkasse 2016
MåBra Topprankad
Bäst-i-Test.se Vinnare
Middagskassen.se 4/5
Matkasse.com Toppval
Alltommatkassar 4/5

Middagsfrid – plus och minus

Sunda, goda och inspirerande rätter.
Stort utbud.
Råvaror av hög kvalitet.

Inga smidiga alternativ för allergiker (utöver för laktosintoleranta som får gå igenom en process.).
Leveranstiderna kan vara svåra att tima för de som jobbar heltid.
Kundservicen har fått en del kritik.

Ta mig till  Middagsfrid


City Gross – Matkasse till lågt pris

City Gross erbjuder stor variation, både vad gäller matkassar och antal personer man kan köpa mat till. Det finns flera kassar anpassade för barnfamiljer, ett antal kassar som är allergivänliga och några med inriktning på viktnedgång och hälsosamt leverne. I test har det visat sig att City Gross ger billigast matkasse om man räknar per portion, än billigare blir det om man väljer den billiga kassen. En del anser att City Gross är bästa matkasse för barnfamiljen.

Specifikationer City Gross

Kassar Familjekassen; Billiga kassen; Bamsekassen; Glutenfria familjekassen; Laktosfria familjekassen; Viktväktarkassen; Vegetariska viktväktarkassen; Snabba viktväktarkassen; Laktosfria Viktväktarkassen; Låga Viktväktarkassen; Flexitariankassen; Ekologiska flexitariankassen; Flexkassen; Vegetariska kassen
Leverans Måndag 17–22 eller upphämtning i butik
Allergialternativ Laktos-och glutenfri kasse finns
Personer 2–12
För dagar 3–7
Tillagningstid~ 20–40min
Levererar till Hela Sverige
Pris~ 299–2500kr
Övrigt Stora valmöjligheter; Svenskt kött; lokala matproducenter till stor del; Stort utbud av tilläggsprodukter

Anpassat för alla

City Gross erbjuder flera kassar som passar för barnfamiljen, oavsett hur stor den är. Man kan få en kasse för upp till 12 personer, sju dagar i veckan. Bamsekassen passar bra för familjer med små barn då man får med pyssel och roliga, barnanpassade recept, beprydda av figurer från Bamses värld. Är man själv eller någon av ens familjemedlemmar kräsen med maten så kan man välja flexkassen som låter en byta ut ett par middagar mot andra under veckan. Och om någon i familjen har en allergi så är inte det heller ett problem då alternativ finns. Du kan läsa mer om deras allergialternativ här: City Gross .

Recepten i matkassarna är enkla att tillaga och i en del av dem (exempelvis Bamsekassen) så är många av grönsakerna färdigtärnade, skivade och annat så att det bir så tidseffektivt som möjligt.

Priset

Ett av huvudargumenten för att välja en matkasse från City Gross är det låga priset. Många av deras kassar är bland de billigaste på marknaden, utan att kompromissa på kvalitén. Det blir särskilt billigt om man väljer den billiga kassen som kostar 299 kronor för fyra middagar för fyra personer, betydligt lägre än de flesta matkassarna på marknaden just nu.

Exempelmeny Bamsekassen

Mån Spaghetti och köttfärssås med mozzarellasallad
Tis Parmesanbakad lax med mos
Ons Ugnsrostad kycklingsteak med timjan och citron
Tor Karré med nudelsallad
Fre Risotto med hackad chorizo och timjan

Leverans

Man kan få antingen hemleverans eller hämta upp sin matkasse i butik. Om man väljer hemleverans så får man ett sms under dagen om när leveransen ska ske. Man får då även en länk där man kan följa sin leverans. Efter leverans får man ytterligare ett sms som bekräftar att det är färdigt. För den som behöver ett alternativ där matkassen hämtas i butik har City Gross bästa matkasse. Det finns möjlighet att hämta matkassen i butik måndagar mellan kl. 16–19.

Innan leverans får man en lista med vilka produkter man bör ha hemma just den veckan för att optimera recepten för den kasse som man valt. Listan går att finna på deras sida, City Gross . Det är skafferivaror såsom kryddor, chilisås, senap och dylikt. I grunden bör man ha hemma skafferivaror såsom gryn, lök, ris och sådant. Det ger City Gross möjligheten att inkludera fler färskvaror, vilket ger mer för pengarna och möjlighet för kunden att hitta skafferivaror själv till ett lågt pris.

Vad säger andra om City Gross matkasse?

Alltommatkassar.se 7/10
Middagskassen.se 4/5
Bästitest.se 4/5

City Gross matkasse – plus och minus

Stort utbud, de flesta kan hitta en kasse som passar.
Prisvärda kassar med snabba och enkla maträtter.
Levererar till hela landet.

Man behöver ha en del basvaror hemma.
Ojämnt råvarukvalitet över landet.

Ta mig till  City Gross
Matkomfort – Matkasse för lyxig mat snabbt

Matkomfort levererar matkassar med högkvalitativa råvaror och recept där enkelhet och vardagslyx är ledorden. Som standard tar det 15–30 minuter att tillaga maten och man får lite mer avancerade, finare recept med färdiga såser, röror och grytor som förgyller maten men som kan vara krångligt att få till själv. Mycket av maten är dessutom ekologisk.

Specifikationer Matkomfort

Kassar Premium; Vego premium; Sthlmlådan; Familjefavoriter; Vroom
Leverans Söndagar kl. 14–22 eller måndagskväll.
Allergialternativ Nej; Anpassat efter nötallergi (men ingen allergifri zon)
Personer 1–8
För dagar 3–4
Tillagningstid~ 5–20min
Levererar till Storstockholm; Uppsala; Bålsta; Strängnäs; Mariefred; Enköping; Nykvarn; Mälardalen; Eskilstuna (om man bor nära dessa områden kan man välja att få maten till ett utlämningsställe.)
Pris~ 495–2130kr
Övrigt Lådan kan lämnas tillbaka vid nästa leverans; Vissa delar av måltiden är färdiglagad; Den färdiglagade maten är lagad från grunden av kockar; Det finns en del videor online som ger vidare instruktioner

Färdiga förberedelser

Något som får Matkomfort att bli bästa matkasse för den som vill ha lyxig mat snabbt är att de har kockar som förbereder stora delar av maten. Tillbehör, såser, grytor och dylikt är redan färdiglagade och man behöver inte ha någonting alls hemma förutom något att steka i om man väljer Premium. All mat är lagad från grunden av kockar. Varma såser, soppor, grytor och huvudråvaror går dessutom bra att frysa. Läs mer om kockarna och deras verksamhet på sidan, Matkomfort .

Väljer man den snabbaste lådan, Vroom, (med tillagingstid på 5–10min) så måste man själv köpa till grönsaker och bröd om sådant önskas. På Matkomforts hemsida finns en sida med tillbehörstips för varje vecka. En favorit som fått uppmärksamhet i media är Matkomforts sthlmslåda som innehåller fågel, fisk och ”fantasi” (oftast vegetarisk) och många nya smaker. De rätterna serveras med ekologiska eller närproducerade grönsaker.

Receptbladet är pedagogiskt upplagt och har delar som ”kockens tips” och ”ta fram” (innan tillagning) vilket gör det ännu lite lättare att lyckas med maten.

Goda smaker

Många användare som recenserat Matkomfort på sidan Trustpilot framhåller att det mesta av maten är mycket god, lättlagad och sund. Många gillar variationen av maträtter, att leveransen är smidig och att råvarorna är av hög kvalitet. En del upplever att maten håller resturangkvalitet och sätter guldkant på vardagen. Många gillar att råvarorna känns fräscha och att man får mycket mat. Att tänka på är att en del lådor inte passar särskilt bra för familjen med små barn, då kan man istället välja den familjeanpassade kassen.

Exempelmeny Sthlmlådan

Fågel Caesarsallad med kyckling från Bjärefågel; Parmigiano-Reggiano samt rostad persiljerot
Fisk Matkomforts fiskgryta med gräslöksaioli och krutonger på levainbröd från Kringelgården
Fantasi Vegetarisk Poké Bowl med chilistekt haloumi och japansk sojadressing samt lime- och basilikadressing

Leverans

Är man inte hemma vid leverans så kommer lådan att lämnas utanför dörren och man får ett sms om utförd leverans. Leveransen sker främst på söndagar mellan klockan 14–22. Men när man väl är kund så kan man för de flesta orter välja att få leveransen under måndag kväll. Torsdagen innan leverans publiceras leveranstiden som är +/- 1h under vintern och +/-30min under sommaren. Man hittar sin leveranstid under ”Mina sidor” på deras hemsida: Matkomfort. Man kan inte själv välja sin leveranstid då budet tidseffektiviserar routen. Bor man nära men utanför Matkomforts leveransområde kan man välja att hämta upp maten på ett utvalt utlämningsställe.

Vad säger andra om Matkomfort?

Trustpilot 4/5
Reco.se 4.5/5
AlltomMatkassar 9.5/10 (Årets matkasse 2017)
Matkassen.se 4.5/5

Matkomfort – plus och minus

Smidig och snabb tillagning.
God, sund och spännande mat.
Högkvalitativa råvaror.

Kan endast beställas till vissa delar av landet.
Mycket plast till såsburkar, grytor och sådant.

Ta mig till  Matkomfort


Årstiderna – Ekologiskt, vegansk och nytänkande

Årstidernas matkassar är fyllda av spännande grönsaker, ekologiska varor och innovativa recept. De har fått höga betyg i flera tester för maten som ofta beskrivs som fräsch, nyttig och enkel att tillaga. Man får en stor mängd grönsaker och protein och lagom mängd kolhydrater, något som andra matkassar ofta får kritik för. De är dessutom ett av få företag på marknaden som erbjuder en helt vegansk kasse.

Specifikationer Årstiderna

Kassar Glutenfria vegankassen; Flexitarian; Vegetariska; Vegetariska snabbkassen; Veganska; Morgonkassen
Leverans Måndag (Tisdag för Umeå; torsdag/fredag i en del andra områden)
Allergialternativ Glutenfri vegankasse
Personer 1–4
För dagar 3–5
Tillagningstid~ 30–45 min
Levererar till Stora delar av Sverige (fullständig lista finns på Årstidernas hemsida)
Pris~ 315–959kr
Övrigt Möjlighet att köpa andra ekologiska varor vid beställning; Fraktfritt; Ingen bindningtid

Högkvalitativa råvaror

En anledning till att Årstiderna förtjänar sin plats i vår matkasse bäst i test guide är tack vare dess nära samarbete med ekologiska gårdar vad gäller råvaror. De levererar 100% ekologiskt och det går att följa deras leverantörer via sociala medier, vilket ger ett större förtroende och en större trygghet för konsumenten.

Många kunder är nöjda med att råvarorna i princip alltid levereras fräscha och färska, det är sällan som man får mögliga eller trötta grönsaker eller andra råvaror i sina kassar. Alla råvaror är certifierat ekologiska och fisken är fiskad utefter Världsnaturfondens rekommendationer. Man kan välja till ekologisk frukt, snacksgrönsaker, bröd dryck med mera till kassarna.

Matkasse med helveganskt alternativ

För den som är ny i veganismens värld, eller för den som länge varit vegan eller vegetarian och tappat en del av inspirationen så passar Årstidernas veganska eller vegetariska kassar bra. På bland annat sidan Trustpilot har Årstiderna fått mycket fina recensioner av kunder som gillar den veganska kassens stora variation och goda recept.

Recepten är lättlagade och tillagningsinstruktionerna enkla att följa tack vare dess pedagogiska upplägg med punktform och bra förklaringar. Recepten kan även hittas online (Årstiderna ) eller i Årstidernas app för Android och iOS. Man får allt man behöver till måltiden i sin låda, kolhydrater, protein, grönsaker och mejerivaror ingår. Det enda man behöver ha hemma är olja, mjöl, socker, salt och peppar (samt andra kryddor om man så önskar).

Exempelmeny veganska kassen

Mån Tunnbröd med za’atar; hummus; aubergine och stekta kikärtor
Tis Grönsakscurry med kokos och ris
Ons Faijta med bönmos; ugnsbakade grönsaker; avokado och lime
Tor Mustig pumpasoppa med krutonger och pumpafrön

Leverans

Årstiderna drar miljötänket ett steg längre och väljer vid leverans den mest miljövänliga rutten, det gör det svårt för dem att ge en exakt leveranstid. De levererar senast klockan 17:00 (19:00 för fredagsleveranser i Stockholm). Tanken med leveransen är att man inte ska behöva vara hemma när maten kommer. Kylvaror kommer i en separat box som håller kylan bra och de andra varorna levereras i en hygienisk trälåda som kan lämnas tillbaka vid nästa leverans.

Lådan lämna utanför ytterdörren om man inte själv valt ett annat alternativ. Bor man i ett lägenhetshus så behöver man därför ge Årstiderna nyckel eller portkod till trappuppgången. Man skickar nyckeln till Årstidernas lokala kontor (adresser finns på hemsidan Årstiderna ), om någon annan i trappuppgången lämnat nyckel så behöver man själv inte göra det. Negativt är att det alternativet inte finns på alla orter än.

Vad säger andra om Årstiderna?

Trustpilot 7/10
Alltommatkassar 9.5/10
Topphälsa 5/5
Alltomdetox 4/5

Årstiderna – plus och minus

Spännande, nyttiga och goda rätter.
Högkvalitativa, 100% ekologiska råvaror.
Ingen komplettering behövs och fler varor kan köpas till.
Bra vegansk kasse.

Något dyrare än många andra matkassar.

Ta mig till Årstiderna


Sammanfattning av matkassar bäst i test 2020

Här ovan har fem riktigt bra matkassar presenterats. Vi hoppas att du har kunnat hitta bästa matkasse för dig, oavsett om du har en stor familj, bor ensam, vill ha lyxig inspiration, äter veganskt eller behöver någon form av specialkost. Här nedan kommer en kort sammanfattning av de företag som vi anser levererar de bästa matkassarna just nu.

TjänstKampanjPris per portionFör och nackdelarBarn/familjekassarVegetarisktVegansktFlexitarisktGlutenfrittLaktosfrittLänkBetyg Trustpilot
Hello FreshJaFrån 44,80 kr
 • Går snabbt och enkelt att beställa
 • Välj dina egna recept
 • Billliga portioner
JaJaNejNejNejTill butik4.2/5
coop matkasse-Från 37 kr
 • Enkla och tydliga recept
 • Bra basvaror utan att stå ut
 • Billliga portioner
JaNejNejNejNejJaTill butik2.0/5
Linas Matkasse300 kr rabatt och en välkomstgåva!Från 40 kr
 • Går enkelt att byta ut recept
 • Prisvärda och goda rätter
 • Billliga portioner
JaJaNejJaJaJaTill butik3.4/5
Middags FridUpp till 300 kr rabattFrån 45 kr
 • Många färdiga kassar att välja på
 • Frukt och mellis-kasse som tillval
JaJaNejJaNejJaTill butik2.0/5
Matkomfort-Från 71 kr
 • Extremt snabbt att laga
 • Högre kvalité på råvarorna
JaJaNejJaNejNejTill butik4.8/5
marleyspoon200 kr rabattFrån 73 kr
 • Flexibla kassar, välj från 30 recept
 • Enkelt att komma igång
JaJaNejJaJaJaTill butik2.5/5
citygross-Från 19 kr
 • Billigast
 • Familjevänliga alternativ
JaJaNejJaNejJa (Laktosfri familjekasse)Till butik2.2/5
Simple Feast-Från 83 kr
 • Renodlad vegetariskt och vegansk
 • Familjevänliga alternativ
 • Enkelt att pausa/avbryta
JaJaJaNej (allt är veg)Till butik4.3/5
Årstiderna-Från 54 kr
 • Allt är ekologiskt
 • Familjevänliga alternativ
JaJaJaJaJaJaTill butik3.8/5
GI Boxen-Från 50 krFärdiglagad mat med lågt GI------Till butik-
Prova testvinnaren Till Middagsfrid.se