Julklappar 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Det skall inte vara svårt att hitta rätt julklappar. Här kommer Smarto’s tips på de bästa julklapparna för den här säsongen. Se till att hålla en extra koll på dessa produkter på säsongens alla reor, från Black Friday till mellandagsrean.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hörlurar

Oavsett om det gäller att lyssna på en ljudbok, kolla på film eller lyssna på musik är ett par bra hörlurar en perfekt present. De här tre är våra favoriter för 2018.

Uppdaterade Priser

Apples AirPods som en gång var hånade har blivit normen bland trådlösa hörlurar. De är sköna att ha på sig, fungerar felfritt och har en liten smidig förpackning som laddar hörlurarna.

Uppdaterade Priser

Sony som släppte sin tredje version av deras populära brusreducerande hörlur nu under hösten överraskade oss och alla andra recensenter med en hörlur som tar bort ljud på ett nästintill magiskt sätt.

Uppdaterade Priser

Marshall Major II är en mycket prisvärd hörlur för dig med en mindre budget. Trots de lägre priset så får du ljudmässigt en mycket bra produkt. Läs mer bland vår guide till bästa budget hörlurar.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Högtalare

Uppdaterade Priser

Sonos Play:1 är en multiroom högtalare i en liten förpackning som låter fantastiskt och är enkel att använda sig av.

Uppdaterade Priser

Google Home låter kanske inte lika bra som Sonos men den är bra mycket smartare. Nu förstår även Google Home svenska och en rad andra språk.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Till köket

Uppdaterade Priser

Stekpannan Scanpan är en klar favorit hos oss (läs vår guide här)

Uppdaterade Priser

Med en Sous Vide från Anova får du möjligheten att tillaga mat på ett sätt som bara proffskockar haft tillgång till tidigare och nu till ett otroligt lågt pris. OBS. Kom ihåg att köpa en vakuumförpackare också.

Uppdaterade Priser

Vår topptestade popcornmaskin är så snygg att du kommer vilja ha den framme hela tiden.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]